Aaron Carter en verloofde weer bij elkaar

Carter vertelt ook dat de kinderbescherming bij hem en Martin langs is geweest maar dat de toezichthouders daarbij hebben geconcludeerd dat er geen onveilige situatie was. Volgers op social media hadden volgens TMZ een melding gemaakt omdat op foto’s en video’s te zien was dat zoon Prince in het bed van Aaron lag in plaats van in een wieg.Martin en Carter werden op 22 november ouders van Prince. Een week later verbraken ze hun relatie. Carter verklaarde toen dat zijn familie, met wie hij al jaren in de clinch ligt, de oorzaak van de breuk was. Martin had volgens hem stiekem contact met zijn tweelingzus Angel en andere familieleden en daar was hij niet blij mee. „Melanie heeft de hele tijd tegen me gelogen. Ze commun …

Lees verder…….

UA-153105726-1