Segers verwacht vandaag nog geen ‘laatste ronde’ formatie

ChristenUnie-leider Segers denkt niet dat vandaag de laatste ronde van de onderhandelingen in de formatie is. Dat zei hij voor het begin van nieuwe besprekingen tussen de informateurs Remkes en Koolmees en de partijleiders en hun secondanten van VVD, D66, CDA en ChristenUnie.Ook vertegenwoordigers van gemeenten, provincies en waterschappen, en van werkgevers en werknemers zijn uitgenodigd voor het overleg van vanmiddag. Gisteren werd duidelijk dat de onderhandelaars dicht bij een akkoord zijn. De verwachting is dat ze het akkoord begin volgende week presenteren. Segers zei dat de puntjes nog op de i moeten worden gezet. “Maar dat is nog steeds onderhandelen.” Andere partijleiders wilden niks zeggen. …

Lees verder…….

UA-153105726-1