Hoekstra: CDA zal geluid luider laten klinken in nieuw kabinet

Het CDA gaat zich in het volgende kabinet anders opstellen dan in het huidige kabinet. Dat zei partijleider Hoekstra in zijn afsluitende speech op het partijcongres. “We formuleren scherper waar we staan en waarom we daar staan. Compromissen sluiten we vanuit onze CDA-idealen. Ons eigen geluid zal helder en herkenbaar zijn.”Wanneer er een coalitieakkoord is, zei Hoekstra, die namens het CDA onderhandelt, niet te weten. “Maar ik hoop en verwacht dat het er snel ligt.” De vier onderhandelende partijen zitten in de laatste fase en praten maandagochtend verder. Over de inhoud van het aanstaande akkoord wilde Hoekstra ook niets kwijt. “Ik zou u heel graag willen vertellen dat ik er ontzettend trots op ben. Dat het akkoord een stevig fundament legt onder de toekomst van ons land. (…) Maar ik kan er helaas, inhoudelijk, nog niet …

Lees verder…….

UA-153105726-1