Live: FC Twente snel op voorsprong tegen RKC Waalwijk

De voetbalzondag wordt om 12.15 uur afgetrapt in Enschede. Daar ontvangt FC Twente, de nummer 7 in de Eredivisie, RKC Waalwijk dat zeven plaatsen lager staat.Volg alle duels in de Eredivisie via ons scorebord met de doelpuntenmakers, tussenstanden en uitgebreide statistieken.Bekijk hier de stand, uitslag en het programma in de Eredivisie.Programma en uitslagen 16e speelrondeWillem II – SC Cambuur 1-3FC Utrecht – Go Ahead Eagles 0-0SC Heerenveen – Sparta Rotterdam 0-0PEC Zwolle – Fortuna Sittard 0-1Zondag12.15 uur: FC Twente – RKC Waalwijk14.30 uur: FC Groningen – Feyenoord14.30 uur: Vitesse – Heracles Almelo16.45 uur: Ajax – AZ20.00 uur: NEC – PSVLuister de voetbalpodcast Kick-off hier, hieronder of via alle bekende podcast apps, zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify: …

Lees verder…….