Anderlecht-coach Vincent Kompany ziedend na racisme in Brugge, Club op zoek naar daders

„We zijn hier een hele wedstrijd uitgescholden voor bruine apen”, liet de Belgische oud-international bij Eleven Sports weten. „Ik ga ontgoocheld naar huis.”Kompany liet de verplichte persconferentie na afloop aan zich voorbijgaan. „De staf, de spelers en ikzelf zijn door het Brugse publiek de hele wedstrijd uitgescholden voor bruine apen. Ik heb het daar heel moeilijk mee. Er mag iets ludieks geroepen worden, maar we zijn hier met een heleboel mensen die veel gegeven hebben voor ons land. We komen hier gewoon voetballen. Ik wil niet in een conflict met Club Brugge terechtkomen, maar ik wil nu eigenlijk gewoon naar huis. Ik wil tijd doorbrengen met de mensen die belangrijk zijn voor mij.”OpsporingClub Brugge heeft inmiddels …

Lees verder…….