Vader en zoon Woods eindigen als tweede op golftoernooi in Orlando

“Ik ben blij en dankbaar dat ik in staat ben om dit te doen”, sprak Woods senior voldaan. “Het was te gek. Charlie sloeg de ballen ongelooflijk goed. Hij is een geweldige teamgenoot. We hebben samen op de baan veel plezier gehad en het werd zelfs tegen het einde nog even spannend. Dat maakte het extra leuk.”Woods (45) maakte zijn officieuze rentree in een golftoernooi, tien maanden na zijn zware verkeersongeval. Woods, winnaar van vijftien majors, sloeg in februari met zijn SUV over de kop. De topgolfer liep daarbij grote schade op aan zijn rechterbeen. De artsen konden ternauwernood voorkomen dat het been geamputeerd moest worden. “Ik heb mijn ouwe been nog en het functioneert. Maar ik ben nu echt vermoeid. Ik ben dit niet meer gewend. Misschien was dit pas mijn vijfde golfrondje in dit jaar.”Woods loopt nog moeizaam …

Lees verder…….

UA-153105726-1