Bram van Bokhoven verruilt gymnastiekbond voor NOC*NSF

Van Bokhoven (43) wordt een van de prestatiemanagers die vanuit het zogenoemde High Performance Team coaches en technisch directeuren van diverse sporten ondersteunen bij hun topsportprogramma’s. „Ik werk al twintig jaar in de turnsport. Dit is het moment om deze stap te zetten”, aldus Van Bokhoven. „Al doet het ook een beetje pijn: ik heb me de afgelopen twintig jaar met ziel en zaligheid ingezet voor de turnsport. In mijn nieuwe rol ga ik de sport dan ook zeker blijven volgen en steunen.”ExpertiseMaurits Hendriks, technisch directeur van NOC*NSF, noemt Van Bokhoven een waardevolle aanwinst. „Bram heeft jarenlange ervaring binnen de topsportprogramma’s van het turnen. Nu gaan meerdere sporten de vruchten plukken van zijn expertise binnen topsport op het hoogste niveau. Hij heeft laten zien dat hij als geen ander kan helpen bij het bepalen van de juiste route”, aldus Hendriks.Van Bokhoven begeleidde aanvankelijk de turner …

Lees verder…….

UA-153105726-1