Birgit Schuurman bevallen op oudjaarsdag

„De beste afsluiting van het jaar!”, schrijft Birgit zaterdag op Instagram bij een foto van het kersverse gezinnetje. Op het plaatje ligt het gezin in een ziekenhuisbed en houdt Sander het pasgeboren jongetje dicht tegen zich aan. Birgit laat weten dat Jimi op 31 december is geboren.Birgit maakte het nieuws over haar zwangerschap afgelopen zomer bekend. Behalve felicitaties kreeg ze ook opmerkingen over haar leeftijd. Sommige mensen vonden dat de zangeres te oud zou zijn om nog een baby te krijgen. Daarop reageerde ze via Instagram. „Je bent zo oud als je je voelt. You don’t stop playing cause you grow old, you grow old because you stop playing. En aangezien ik nog jaren aan het lego’en ben en verstoppertje aan het spelen denk ik dat ’t wel snor zit met moi” …

Lees verder…….