Transfers en geruchten: ADO-speler Dhoraso Moreo Klas in vizier buitenland

MAANDAG 3 JANUARIADO-speler Klas in vizier buitenlandDhoraso Moreo Klas, een van de revelaties bij ADO Den Haag dit seizoen, heeft in slechts een half seizoen al de interesse gewekt van clubs uit België en Italië.De 20-jarige middenvelder kwam afgelopen zomer over van FC Den Bosch, waarvoor hij de afgelopen jaren 27 duels speelde. De Amsterdammer was sinds 2017 actief voor de Brabantse club, aanvankelijk in de jeugdafdeling. Het contract van Klas bij ADO Den Haag loopt nog tot medio 2024.ADO Den Haag is ondanks zes punten in mindering vanwege financiële perikelen inmiddels opgeklommen naar de vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie met een achterstand van zeven punten op koploper FC Volendam. ADO won dit seizoen de eerste periodetitel, waardoor de Hagenaars al verzekerd zijn van deelname aan de play-offs om promotie/degradatie.ZATERDAG 1 JANUARIVanderson tekent bij AS Monaco16.47 uur: Myron Boadu mag in het nieuwe jaar een nieuw gezicht …

Lees verder…….