Don’t Look Up scoort beste resultaten voor Netflix in een week

Dat heeft regisseur Adam McKay op Twitter bekendgemaakt op basis van een tweet van Film Updates. Het is niet duidelijk om hoeveel kijkers het gaat, Netflix maakt nooit bekend of kijkers de hele film hebben gekeken. Maar de streamingdienst spreekt zelf wel van de beste resultaten die één titel binnen een week behaald heeft.In Don’t Look Up waarschuwen twee wetenschappers (DiCaprio en Lawrence) de wereld voor een komeet die over zes maanden de aarde zal vernietigen. Maar niemand lijkt hun onderbouwde noodkreet serieus te nemen. Zowel gezagsdragers als media zijn vooral bezig met beeldvorming en het bagatelliseren van het deprimerende nieuws. In de film spelen talloze grote sterren mee, zoals Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Chris Evans en Arian …

Lees verder…….

UA-153105726-1