Politie pakt man met brandende fakkel op bij huis D66-leider Sigrid Kaag

Bij het huis van D66-leider Sigrid Kaag is een man met een brandende fakkel aangehouden. Hij had bij haar aangebeld en complotleuzen geschreeuwd. De man zond zijn actie uit via een livestream op socialemediakanalen.Dezelfde man zou vorige maand ook zijn aangehouden bij het huis van demissionair minister Hugo de Jonge. De beveiliging bij diens huis is eind december flink opgeschroefd. Een woordvoerder van Kaag bevestigt het incident en zegt dat er aangifte is gedaan. De politie van Den Haag doet onderzoek. Volgens de politie werd de man herkend op de beelden van de livestream en is hij kort daarna aangehouden. ‘Intimiderend tuig’ Kamerleden reageren geschokt op het nieuws. Zo noemt Kaag …

Lees verder…….

UA-153105726-1