Sevilla blijft in spoor Real Madrid, wereldgoal Correa bij Villarreal

Atlético kwam dankzij Angel Correa in Villarreal snel op voorsprong. De Argentijnse aanvaller onderschepte een pass van Daniel Parejo en haalde van grote afstand in één keer doeltreffend uit (0-1).Atlético-doelman Jan Oblak keerde daarna een strafschop van Gerard Moreno waarna Parejo alsnog scoorde uit de rebound. Hij had daarbij echter hands gemaakt en door toedoen van de VAR ging de gelijkmaker niet door. Kort daarna zorgde Pau Torres alsnog voor 1-1 na een foutje van Oblak.Alberto Moreno hielp Villarreal in de 58e minuut aan de leiding (2-1). Geoffrey Kondogbia voorkwam daarna met een schot, waarop doelman Gerónimo Rulli zich verkeek, een nederlaag voor de Madrilenen. Atlético staat nu op de vierde plek in La Liga.Sevilla wint weer en blijft in spoor Real MadridSevilla blijft in het spoor van k …

Lees verder…….