Kabinetsleden overlegden op Catshuis over coronamaatregelen

Het kabinet heeft op het Catshuis besprekingen gehouden over de coronamaatregelen. De meest betrokken bewindslieden overlegden met hun vaste adviseurs over hoe het nu verder moet.De huidige lockdown loopt tot en met morgen, en van veel kanten is er druk om de maatregelen te versoepelen. Daarbij wordt er vaak op gewezen dat het aantal ziekenhuisopnamen lijkt mee te vallen. Meer mogelijkheden voor ondernemers Verschillende winkeliers hebben al aangekondigd dat ze hoe dan ook opengaan en een aantal gemeenten heeft gezegd daar niet tegen op te treden. Ook in de Tweede Kamer gaan steeds meer stemmen op om ondernemers tegemoet te komen. Regeringspartij CDA vindt de huidige regels voor ondernemers “niet houdbaar” en coalitiegenoot D66 wil dat het kabinet kijkt hoe ondernemers veilig open kunnen. …

Lees verder…….