Nicki Minaj niet langer aangeklaagd door slachtoffer echtgenoot

Jennifer Hough startte in augustus een rechtszaak tegen Minaj en Petty. Ze beweert dat de twee haar met ’intimiderende telefoontjes en onwelkome bezoeken’ proberen te dwingen haar beschuldigingen over een verkrachting door Petty in te trekken.De aantijgingen stammen uit 1994. De vrouw zegt dat Petty haar toen ze op weg naar school was met een mes heeft bedreigd en in een leegstaand huis heeft verkracht. Hough en Petty waren toen beiden 16 jaar. Petty werd nog dezelfde dag opgepakt en bekende uiteindelijk schuldig te zijn aan poging tot verkrachting. Hij heeft daar ruim vier jaar voor vastgezeten.Petty kwam recentelijk in de problemen omdat hij had verzuimd zich na een verhuizing naar Californië daar te registreren als zedendelinquent, wat hij verplicht is sinds het vonnis. …

Lees verder…….