Sport Kort: Olympische grootheid Kamil Stoch dreigt Spelen te missen door trainingsongeluk

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Deelname Winterspelen in gevaar voor skispringkampioen Stoch12.48 uur: Drievoudig olympisch kampioen skispringen Kamil Stoch kan mogelijk niet deelnemen aan de Winterspelen van Beijing. De 34-jarige Pool heeft drie weken voor het begin een enkelblessure opgelopen en laat komend weekeinde zijn thuiswedstrijd in de wereldbeker in Zakopane schieten.„Ik was tijdens de warming-up even niet alert. Ik weet niet hoe ik het moet beschrijven, maar opeens was er die pijn. De enkel is opgezwollen en verkleurd”, omschreef Stoch op sociale media wat hem was overkomen. Hij bezocht daarna een arts en zegde af voor de wedstrijd in Zakopane.Stoch veroverde op de Spelen van S …

Lees verder…….