Acteur Manuel Broekman ontkent aantijgingen van aanranding

Volgens de tenlastelegging zou de acteur op of omstreeks 4 juli 2020 het slachtoffer hebben gedwongen tot het plegen van een of meerdere ontuchtige handelingen. De vermeende aanranding vond plaats in Amsterdam.In een korte verklaring op Instagram laat Broekman donderdagavond weten de aantijgingen van aanranding te ontkennen. „Manuel ontkent alle aantijgingen die vandaag in de media zijn gekomen en hij ziet de uitkomst van de rechtszaak met vertrouwen tegemoet.” Eerder op de avond stelde zijn advocaat niets te willen zeggen over de zaak.Broekman moet op 21 januari voor de rechter verschijnen. De acteur is binnenkort te zien in de romantische komedie Zwanger & Co. De film van Johan Nijenhuis – die momenteel te zien is in De Slimste Mens – zou begin 2022 uitkomen, maar de bioscopen zijn momenteel dicht vanwege de coronalockdown.Ⓒ Ins …

Lees verder…….