Kabinet hoopt op opening horeca en cultuur, maar ‘gaat nog geen garanties geven’

Het kabinet is hoopvol dat de horeca, de evenementen- en culturele sector snel open kunnen. Ook is er een kans dat er weer publiek bij sportwedstrijden wordt toegestaan. Maar zeker is het allerminst. “Ik ga geen garanties geven”, zei premier Rutte in het Tweede Kamerdebat over de recente coronaversoepelingen. “Het is nog te vroeg”, zei ook minister Kuipers van Volksgezondheid.Volgende week dinsdag, op 25 januari, is er mogelijk een nieuwe persconferentie van Rutte en Kuipers, maar dat staat nog niet 100 procent vast. Onbegrijpelijk De druk op het kabinet om de cafés, restaurants, bioscopen, musea en theaters weer te openen is groot. Niet alleen vanuit de samenleving en burgemeesters, maar ook vanuit de Tweede Kamer. Tijdens het coronadebat zeiden aller …

Lees verder…….

UA-153105726-1