Sport Kort: Vuelta start volgend jaar in Barcelona

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Wielrenners volgend jaar naar Barcelona voor start Vuelta12:30 uur De Ronde van Spanje begint volgend jaar in Barcelona. De Catalaanse stad huisvest de start van de eerste twee etappes. Dit jaar begint de Vuelta op vrijdag 19 augustus in Utrecht met een ploegentijdrit, waarna ook de tweede en derde etappe over Nederlandse bodem gaan: van Den Bosch naar Utrecht en een rit met start en finish in Breda.De organisatie van de Vuelta koos Barcelona voor de start van volgend jaar. Het is de bedoeling dat ook daar op zaterdag …

Lees verder…….

UA-153105726-1