André van Duin verrast met eigen duin voor 75e verjaardag: ’Ik weet niet wat ik meemaak!’

„We hebben iets bijzonders voor je”, begint radio-dj Gerard Ekdom, terwijl hij en Van Duin aan weerszijden van een ingepakt bord op de duin staan. Want de verjaardag van de komiek kan niet onopgemerkt voorbijgaan, meent Ekdom, waarop Van Duin het doek van het bord haalt waarop de naam van de duin staat.„Dat is toch hartstikke mooi?”, reageert Van Duin opgetogen. „Ik weet niet wat ik meemaak! Wie maakt dat nou mee? Dat maakt niemand mee.”André van Duin en Joop van den Ende zouden zondag samen een feest geven voor hun verjaardag, want ook Van den Ende is bijna jarig. Hij wordt woensdag 80 jaar. Maar vanwege het coronavirus stellen zij hun verjaardagsfeest toch uit tot 15 mei, vertelde Van Duin donderdagmiddag in Tijd voor MAX.[embedded content] …

Lees verder…….

UA-153105726-1