Peter van der Vorst: Paul de Leeuw en RTL was niet de beste match

Volgens Van der Vorst voelde de presentator zich er ’een buitenstaander’. Dat De Leeuw daarom opstapte vindt de programmadirecteur jammer, ’maar het is iets wat ik wel begreep’.Van der Vorst denkt dat het er ook mee te maken had dat er bij de publieke omroep anders wordt gewerkt. Hij noemt als voorbeeld de reclameblokken tijdens programma’s. „Dat betekent dat je daarvoor spanningsboogjes moet hebben.”FreelanceDe Leeuw vertrok in 2018 na 28 jaar bij BnnVara om voor RTL tv-programma’s te gaan maken. Een kleine twee jaar later vond de presentator het mooi geweest. Sindsdien werkt hij freelance.De presentator viert op 26 maart zijn 60e verjaardag. Om die reden maakte Hetty Nietsch een documentaire over hoogtepunten uit zijn carrière. Naast Van der Vorst kwamen onder anderen Youp van ’t Hek, Astrid Joosten, Cornald Maas en Hans Kesting aan het woord. …

Lees verder…….

UA-153105726-1