Bedrijf achter berichtenservice gevangenis spant kort geding aan tegen DJI

Wat is eMates?Het systeem eMates wordt gefaciliteerd en beheerd door een commercieel bedrijf. Via een account kan iemand een gedetineerde een bericht sturen. Dat bericht wordt door een medewerker van de DJI geprint en aan de gedetineerde overhandigd. Op een antwoordvel kan de gedetineerde een reactie schrijven en aan de medewerker van de DJI retour geven. Dit bericht wordt door de DJI gescand en per e-mail verstuurd aan eMates. Zij zetten het vervolgens op de speciale pagina van de persoon aan wie het bericht gericht is.Een bericht kost voor de afzender 0,45 cent, daar komt per foto of antwoordvel 0,30 cent bij. Voor de gedetineerde zijn er verder geen kosten. Het bericht mag maximaal uit 2500 karakters bestaan.Volgens het bedrijf zijn e …

Lees verder…….

UA-153105726-1