Na woede-aanval ontslagen bankier wil 4 miljoen

De handelaar, Omar Alami, verloor in 2019 zijn baan als hoofd aandelenderivaten voor Zwitserland, België en Luxemburg nadat hij was beschuldigd van ’emotionele terreur’, schrijft persbureau Bloomberg. Aanleiding hiervoor was een woede-uitbarsting op de beursvloer. Alami noemde een handelaar, waar zijn collega’s bij waren, een nietsnut en incompetent nadat hij een fout zou hebben gemaakt die de bank acht ton zou kosten.Emotionele terreurCollega’s verklaarden daarop dat deze woede-aanval niet op zichzelf stond. De bankier werd beschuldigd van emotionele terreur. Een teamlid liet weten het gevoel te hebben te worden gewaterboard (een martelmethode waarbij je het gevoel krijgt dat je verdrinkt, red.) door het gedrag van Alami, verklaarde advocate Aurelie Fournier van BNP Paribas …
Lees verder…….

UA-153105726-1