Minister Harbers: het moet deze zomer niet weer uit de hand lopen op Schiphol

‘Goede voorwaarden, die er rekening mee houden hoe zwaar het werk is’Volgens Harbers draait het er vooral om dat de luchthaven aan genoeg medewerkers moet komen. “En er is goed werkgeverschap voor nodig dat mensen het leuk vinden om hier te komen werken”, benadrukt de minister. “Het betekent dat je goed moet kijken wat je inhuurt en of dat tegen realistische voorwaarden is.” Hij wil dat Schiphol “meer uit de kast haalt om ervoor te zorgen dat mensen er tegen goede voorwaarden kunnen werken.” Daarbij moet er rekening mee worden gehouden hoe zwaar het werk soms is. Excuses Topman Benschop van de luchthaven bood deze week zijn excuses aan voor de situatie. Hij kondigde toen ook aan dat hij het personeel beter wil gaan betalen. Om de verwachte drukte voor di …

Lees verder…….

UA-153105726-1