Sport Kort: Griekspoor kwalificeert zich voor masterstoernooi Rome

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Beachvolleyballers De Groot en Boermans missen finale in Doha13.23 uur: De beachvolleyballers Yorick de Groot en Stefan Boermans hebben zich niet kunnen plaatsen voor de finale van het toernooi uit de Pro Tour in Doha. Het Nederlandse duo moest het in drie sets afleggen tegen de Italianen Paolo Nicolai en Samuele Cottafava. De Groot en Boermans wonnen de eerste set met 21-16, maar gingen alsnog onderuit: 9-21 11-15.De Oranje-beachvolleyballers kunnen in Doha nog wel brons veroveren. In de strijd om de derde plaats nemen ze het later op zond …

Lees verder…….

UA-153105726-1