Charles en Camilla maken opwachting in Britse soapserie EastEnders

In de aflevering zullen Charles en Camilla samen met de bewoners van een bekende straat uit de serie een feest bijwonen ter ere van het 70-jarig jubileum van de Queen. De scènes zijn in maart opgenomen toen de prins en de hertogin een bezoek brachten aan de set van de serie en enkele castleden ontmoetten.Charles en Camilla spelen zichzelf en zullen in die hoedanigheid een verrassingsbezoek brengen aan het feest. Ze worden begroet door het personage Linda Carter, gespeeld door Kellie Bright.Aan de BBC vertelde de actrice dat het paar het ’geweldig’ heeft gedaan. „Ik dacht gewoon, ’wauw, ze hebben nog nooit zoiets gedaan’. Ze wisten dan ook niet echt wat ze konden verwachten, ik bedoel, dat moet zenuwslopend voor hen zijn geweest en volledig buiten hun normale doen om”, zei Bright. „Dus ik hoop dat ze er net …

Lees verder…….

UA-153105726-1