Roddeltante Yvonne Coldeweijer loopt in de val van BNR: ’Ik ben gewoon een juicekanaal’

BNR Nieuwsradio stuurde onlangs anoniem een video naar Coldeweijer, waarin de indruk werd gewekt dat Muusse coke aan het snuiven was. De roddelvlogger deed wel navraag bij Muusse, maar deelde de video ondanks de ontkenning van de voormalige Op1-presentatrice een dag later toch met de volgers in haar betaalde Telegramgroep. Wel hield Coldeweijer daarbij een slag om de arm door te stellen dat de video mogelijk nep zou zijn.Volgens BNR steeg het aantal volgers van Coldeweijers betaalde kanaal met bijna honderd leden, die elke maand tien euro betalen om ’exclusieve’ video’s te kunnen zien die op het gratis kanaal niet worden vertoond.’Gewoon juice’In een reactie op de in scène gezette video, laat Coldeweijer aan de nieuwszender weten dat zij ’niet een of andere onderzoeksjourn …

Lees verder…….

UA-153105726-1