Roland Garros: Naomi Osaka opnieuw snel uitgeschakeld

Na precies anderhalf uur benutte Anisimova, de nummer 27 van de plaatsingslijst, haar derde wedstrijdpunt met een backhand langs de lijn. Anisimova en Osaka konden elkaar al in de eerste ronde treffen, omdat de Japanse is weggezakt op de wereldranglijst.De 24-jarige Osaka, tegenwoordig de mondiale nummer 38, is in Parijs nog nooit verder gekomen dan de derde ronde. Vorig jaar trok ze zich terug nadat er commotie was ontstaan over haar besluit om de persconferenties over te slaan. Daarop dreigde het toernooi haar te diskwalificeren, waarna ze zelf besloot zich terug te trekken.Anisimova (20) haalde in 2019 als tiener de halve finales op Roland Garros. Ze verloor toen van de uiteindelijke winnares Ashleigh Barty.Iga Swiatek kende geen problemen in de eerste ronde.Ⓒ EPASwiatek binnen een uur klaarIga Swiatek he …

Lees verder…….

UA-153105726-1