Doodzieke Willibrord verraste Derksen: ’Dat was hartverscheurend’

In de maandaguitzening van Vandaag Inside vertelt Derksen dat hij ten tijde van de kaarsrel veel steunbetuigingen had ontvangen. Ook vanuit onverwachte hoek. „Plotseling had ik Willibrord aan de lijn. Dat was hartverscheurend. Ik had ook niet verwacht toen ik opnam dat het Willibrord zou zijn, die man was echt doodziek. Dat zei hij zelf ook.”Frequin, die lange tijd bekend stond als de brutaalste verslaggever van Nederland, blijkt fan van het eerste uur. „Sinds wij hier zitten, is hij echt een supporter geweest. Met coaching, goedbedoelde adviezen: hij was altijd ergens op de achtergrond. Hij wenste me succes dat we weer waren begonnen, daar was hij erg blij mee. Dan denk ik: joh, je hebt heel andere problemen aan je hoofd. Maar nee, toch bellen.”(Tekst gaat verder onder de foto.)René van der …

Lees verder…….

UA-153105726-1