Nadal en Djokovic beginnen ijzersterk in Parijs

Nadal won zeven keer de servicegame van Thompson, de nummer 82 van de wereld, die bij vlagen een radeloze indruk maakte. De Spanjaard, de nummer 5 van de wereld, viel amper op onnodige fouten te betrappen en liet de Australiër – die uit frustratie nog een bal het stadion uit sloeg – voor ieder punt werken. Alleen in de tweede set kende Nadal een mindere fase en werd hij gebroken.Na 2 uur en 2 minuten benutte Nadal zijn eerste wedstrijdpunt op illustratieve wijze. Na een lange rally ging Thompson in de fout met zijn backhand.Nadal is in Parijs gearriveerd zonder een titel te winnen tijdens het gravelseizoen. Begin deze maand verloor hij in Rome in de derde ronde, waardoor er twijfels bestonden over zijn vorm. „Ik ga elke wedstrijd mijn best doen om weer mijn hoogste ni …

Lees verder…….

UA-153105726-1