Floor Jansen zingt volkslied voor start Grand Prix in Zandvoort

Jansen wordt tijdens het evenement muzikaal begeleid door het Orkest Koninklijke Luchtmacht. „Ik ben enorm vereerd dat ik ons volkslied mag voordragen tijdens dit wereldwijde evenement”, vertelt de zangeres. „Formule 1 heb ik nooit op de voet gevolgd, maar ik heb veel respect voor de gedrevenheid en focus van iedereen, en die van Max Verstappen in het bijzonder. Ik hoop dat het volkslied voordragen de coureurs en fans net zoveel energie zal gaan geven als mijzelf.”Jan Lammers, sportief directeur van circuit Zandvoort, verheugt zich op het optreden van de zangeres. „Ze spreekt, met haar geweldige stem, wereldwijd een hele grote doelgroep aan van nieuwe en bestaande fans en is als geen ander in staat om het Wilhelmus vol trots aan de wereld te laten horen.”Hoewel de zanger …

Lees verder…….

UA-153105726-1