Portugese oud-voetballer Chalana (63) overleden

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden belicht.Brazilië wil duel met Argentinië uit WK-kwalificatie niet inhalen00:10 uur De Braziliaan voetbalbond (CBF) wil de gestaakte wedstrijd uit de WK-kwalificatie tegen Argentinië niet meer inhalen. Het duel in São Paulo werd in september vorig jaar na zes minuten gestopt nadat Braziliaanse gezondheidsinspecteurs het veld opkwamen om enkele Argentijnse spelers in quarantaine te dwingen.Wereldvoetbalbond FIFA oordeelde eerder dat de wedstrijd moest worden overgespeeld. Dat zou moeten gebeuren in september.Brazilië kreeg een boete opgelegd van ruim 500.000 euro voor de chaos die uitbrak en het staken van de wedstrijd. Argentinië moet de FIFA bijna 200.000 euro betalen vanwege het overtreden van veiligheidsregels. Beide land …

Lees verder…….

UA-153105726-1